Cadeautip - Ring met letter (A – Z)

Hoe leuk is het om een sieraad met je eigen letter te dragen?! Een mooie ring, ketting, oorbel of misschien zelfs een armband met je eigen initiaal erop is iets wat een sieraad persoonlijk maakt. Naast dat deze sieraden superleuk zijn zie je ook een echte sieradentrend in de initialen ringen. Vaak worden ze cadeau gegeven of voor bijvoorbeeld de feestdagen is dit natuurlijk de perfecte oplossing om iemand lekker te verwennen!

Initialen ringen

De letter ringen zijn gemakkelijk te combineren met je outfit, je kan ze los dragen of nog met andere sieraden. Als je dus opzoek bent naar een stijlvolle sieraad die niet te veel opvalt maar wel erg uniek is dan is de initialen ring wel iets voor jou! Vaak worden deze in het zilver of goud gedragen. Beiden kleuren kun je erg goed combineren met diverse outfits.

ring met letter

Despora heeft ook letter ringen in het zilver en gold-plated. Deze zijn gemaakt van zilver 925. De 925 staat voor het percentage aan zilver dat gebruikt wordt in een ring in dit geval dus 92,5% en 7,5% aan een ander metaal. Daarnaast zit er ook nog een mooi steentje verwerkt in de ring. Dit zorgt ook voor een unieke uitstraling waarbij is gelet op de details!

Ringen met letter als cadeau

Hoe lastig is het om maar elke keer weer met een leuk cadeau te komen?! Nou dit probleem is vanaf nu opgelost… De ringen met letter zijn een van de populairste cadeaus binnen de sieradenbranche. Dit komt natuurlijk door de persoonlijke boodschap die achter het sieraad zit. Een ring die met je eigen voor of achternaam begint geeft toch dat unieke gevoel.

Vaak als je een sieraad cadeau wilt geven is het lastig omdat je niet de juiste maat hebt van diegene aan wie je het zou willen geven. Ook dit probleem is verleden tijd aangezien er nu verstelbare ringen zijn (waaronder de initialen ringen). Dit houdt in dat je deze dus kan aanpassen aan de grootte van je vinger. Hierdoor zit je ook nooit meer met maten te vervelen want deze passen dus altijd. Deze verstelbare ringen worden ook wel one-size ringen genoemd en zijn dus superhandig om als cadeau te geven!

Bestel hier je ring met letter

 

 

 

 

Terug naar blog