Over Ons

Despora is een jong bedrijf dat een aantal jaar geleden is ontstaan uit een passie voor sieraden. Van ringen tot kettingen tot armbanden, niks is ons te gek! Daarom zijn we een paar jaar geleden gestart met het verkopen van een aantal ringetjes wat inmiddels is uitgegroeid tot het brede assortiment wat we nu hebben.

Onze sieraden zijn niet alleen mooi voor het oog maar hebben vaak ook nog een functioneel aspect of een speciale betekenis. Door onder andere samenwerkingen met betrouwbare leveranciers kunnen wij goede kwaliteit waarborgen tegen een betaalbare prijs. Daarnaast staat ons gemotiveerde team dagelijks voor u klaar voor de beste service & snelle verzending. Wij streven ernaar onze bestellingen binnen Nederland & België in 1 – 2 werkdagen na de datum van bestelling in huis te laten zijn.  

Ons assortiment bestaat uit een grote collectie sieraden. De sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende kernmaterialen zodat er voor ieder wat wils is. Bent u dus opzoek is naar een sieraad passend bij elke gelegenheid, dan bent u bij Despora aan het juiste adres! Neem hier een kijkje in ons assortiment.

Wij streven ernaar onszelf altijd te verbeteren, heeft u nog suggesties of opmerkingen dan horen wij dat graag. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@desopra.nl of het contactformulier.