Graveerbare sieraden

Graveerbare sieraden, ze zijn tegenwoordig onmisbaar. Met een leuk gepersonaliseerd cadeau, voor je vriendin of vriend of familie, laat je echt een goede indruk achter!

In ons assortiment hebben wij keuze uit een graveerbare ketting, graveerbare armbandjes en een graveerbare ring in allerlei kleuren.

Met een zelf gekozen gravering geef je de sieraden een speciale betekenis.

 

Wat is graveren nou eigenlijk en hoe werkt het?

Despora maakt gebruik van een professionele graveermachine. Door niet met de hand maar met een machine te graveren, kunnen wij de hoogste kwaliteit graveerbare sieraden aanbieden.

We maken gebruik van een graveermachine met een laser. De laser van deze machine is sterk genoeg om een door jou gekozen tekst, symbool of afbeelding in het oppervlak van de ring, ketting of armband te graveren.

Dankzij de hitte van de laserstraal wordt het sieraad verwarmd en wordt het gekozen ontwerp zichtbaar in het sieraad. De gravering wordt dus met de laser in het sieraad gebrand en niet geslepen met een ijzeren pin. De graveermachine kan de sieraden heel nauwkeurig en gedetailleerd graveren. Hierdoor kunnen ook kleine tekens of teksten strak gegraveerd worden.

 

Wat voor graveerbare sieraden biedt Despora aan?

Op onze website onder het kopje Graveerbare sieraden zijn alle graveerbare sieraden te vinden. Denk aan een gouden ketting, zilveren ketting en een rosé gouden ketting met een envelopje eraan. In dit envelopje zit een kaartje waar jij jou tekst of symbool op kan laten graveren. Hierdoor krijg je een uniek gepersonaliseerde ketting. Ook hebben wij gouden ringen, zilveren ringen en nog veel andere kleuren ringen die gegraveerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een graveerbare ring met datum voor een speciale gebeurtenis! Ditzelfde geldt voor ons aanbod aan armbandjes die gepersonaliseerd kunnen worden.

Terug naar blog