Klavertje vier ketting met hartjes

Kettingen kunnen tegenwoordig niet meer aan je outfit ontbreken. Een super populair model wat laatst helemaal viral is gegaan via tiktok is de klavertjes vier ketting met hartjes. Deze ketting heeft namelijk een waardevolle betekenis; geluk & liefde... 

Ketting met klavertje vier

Waarschijnlijk heb je deze ketting al weleens voorbij zien komen op tiktok of  instagram. De ketting is niet zomaar een ketting, je kan het klavertje vier namelijk ombuigen naar hartjes. In de ketting zitten namelijk kleine magneetjes waardoor het klavertje vier goed bij elkaar blijft zitten. Dit is dus een perfecte combinatie als je af en toe wilt afwisselen tussen kettingen, terwijl je hiervoor maar 1 ketting nodig hebt! Daarnaast is de ketting ook super leuk te combineren met je outfit.

Ketting met klavertje vier

 klavertje vier ketting

In het klavertje vier ketting zitten ook kleine kristallen verwerkt. Kristallen is alleen wel een heel breed begrip in de sieradenwereld. In specifiek deze ketting zitten zirkonia steentjes. Dit is eigenlijk een kunstmatige steen ofwel geen echt natuur product, maar toch ziet het er heel natuurlijk uit! Zirkonia lijkt heel veel op diamant omdat het ook zo’n glans heeft. Daarnaast is zirkonia ook goed bestand tegen krassen en kan het dus wel tegen een stootje. Zirkonia wordt gemaakt door zirkonium en zirkonium oxide samen te smelten. Als het dan is afgekoeld wordt het geslepen als een diamant waardoor je de mooie vorm & glans krijgt.

De ketting zelf is gemaakt van staal. Staal is een veelvoorkomend materiaal dat gebruikt wordt bij het maken van sieraden. Dit komt omdat staal super lang goed blijft en niet verkleurt. Als stalen sieraden vies worden hoef je ze hooguit maar een keer in de zoveel tijd schoon te maken. Daarna zien ze er weer als nieuw uit en kunnen ze weer een tijdje mee. Een ander voordeel is ook dat staal anti-allergisch is. Zilver & Goud geven weleens jeuk of irritaties aan de huid terwijl dit bij stalen sieraden eigenlijk nauwelijks voorkomt.

Deze ketting is niet alleen super leuk voor jezelf maar ook om als cadeautje te geven aan je vriend(in). De ketting is 42 cm en dus lang genoeg om als cadeau te geven. Daarnaast krijg je er een exclusief Despora sieradendoosje bij. De ketting is verkrijgbaar in de volgende kleuren: zilver, goud en rosé-goud.

Bestel hier je klavertje vier ketting met hartjes!

 

Terug naar blog