Verhoogt een anxiety ring je concentratie en helpt het tegen ADHD?

Een anxiety / angst ring, ook bekend als een fidget ring, is een eenvoudig maar effectief hulpmiddel dat mensen kan helpen die worstelen met angst, stress, ADHD etc. Deze ringen zijn ontworpen om afleiding te bieden die kan helpen om de geest te kalmeren en te focussen.

Angst is een veel voorkomende psychische aandoening die miljoenen mensen over de hele wereld treft. Symptomen van angst kunnen zijn: op hol geslagen gedachten, concentratieproblemen en gevoelens van rusteloosheid of onrust. Voor sommige mensen kan angst slopend zijn en hun dagelijks leven verstoren.
De anxiety ring kan hierin een oplossing bieden. De ring is een klein, discreet hulpmiddel dat sommige symptomen van angst kan helpen verlichten. De ring heeft een draaiend onderdeel dat zorgt voor een zachte beweging die kan helpen om de geest en het lichaam te kalmeren. Deze beweging kan helpen om gevoelens van angst te verminderen en de focus en concentratie te verbeteren.


anxiety ring


Een anxiety ring kan om elke vinger worden gedragen en is klein genoeg om in elke situatie te worden gebruikt. Dit maakt het een handig en draagbaar hulpmiddel dat kan worden gebruikt wanneer angst opkomt. Naast de kalmerende effecten kan de fidget ring ook een nuttige afleiding zijn in tijden van stress of angst. Wanneer we ons angstig voelen, worden onze gedachten vaak in beslag genomen door racende of negatieve gedachten. Een angst ring kan een nuttige afleiding en laat ons concentreren op het huidige moment, in plaats van verstrikt te raken in angstige gedachten.
Angstringen zijn ook een geweldig hulpmiddel voor mensen met ADHD. De  beweging van de ring kan helpen om de focus en concentratie te verbeteren, waardoor het een nuttig hulpmiddel is voor mensen die worstelen met aandacht.

De anxiety ringen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen, zodat u kunt kiezen voor een ring die past bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Sommige angst ringen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, terwijl anderen zijn gemaakt van meer delicate materialen zoals bijvoorbeeld zilver 925.

Als u of iemand die u kent worstelt met angst, kan een fidget ring een nuttig hulpmiddel zijn om te helpen verlichten van angst symptomen. Deze eenvoudige maar effectieve ringen kunnen een kalmerend gevoel geven en helpen de focus en concentratie te verbeteren, waardoor ze een waardevol hulpmiddel zijn bij het beheersen van angst en stress.

Bestel hier je anxiety ring

Terug naar blog